Onze blogs

Meewerkend voorman/vrouw verpakkingsloods

Je voelt je op je gemak in een verpakkingsloods waarin meerdere verpakkingslijnen aanwezig zijn. Jouw doel is om het overzicht te houden in de hectiek van de dag om ervoor te zorgen dat de bestellingen van onze verschillende verse producten (mini-, snack-komkommers en troscherry-tomaten) efficiënt gemaakt worden en vervolgens op tijd klaar staan voor onze klanten.

Bedrijfsleider

Als bedrijfsleider hebt je een dynamische baan waarbij jij samen met de teeltspecialist zorgt voor een goed georganiseerde bedrijfslocatie.

Administratieve duizendpoot

Als administratieve duizendpoot heb je een dynamische baan. Je verricht namelijk werkzaamheden voor de salarisadministratie, financiële administratie en certificeringen in de omgeving Noord-Limburg

Stage

Ben je student (mbo, hbo, wo) en zoek je een boeiende stage of afstudeeropdracht? Fresh Valley heeft mogelijkheden voor studenten van allerlei studierichtingen.

Assistent bedrijfsleider

Als assistent bedrijfsleider fungeer je als spil tussen de bedrijfsleider, de medewerkers en de teeltspecialist. Je hebt een dynamische baan waarbij jij zorgt voor een goed georganiseerde bedrijfslocatie.

Teeltspecialist

Als teeltspecialist heb je een dynamische baan waarbij je verantwoordelijk bent voor de beheersing van het klimaat, de watergift, de bemesting, energie en de productie voor een locatie.

Wil jij ook weten wat Jan aan het telen is?