Werken bij
Fresh Valley

Onze gewassen groeien altijd door, en onze specialisten leiden deze groei in goede banen. Wil jij ook mee groeien binnen onze organisatie? Daar waar jij het beste tot je recht komt. Dan gaan we samen op zoek naar een een passende plek.

Waarom wil jij meegroeien met Fresh Valley?

Natuurlijke groei van onze gewassen staat voorop, maar daar stopt het niet. Want de passie voor groei zien we bij ons niet alleen terug in de gewassen maar ook in onze mensen. Door op de juiste manier samen te werken, waarbij we op elkaar kunnen inspelen, maken wij de uitdagingen in onze sector lichter.
Wij zorgen dat jij je thuis voelt.

  • 5 samenwerkende teeltbedrijven
  • Eigen verkoop van onze Fit-Q mini- en babykomkommers en l’Amuse tros-cherry tomaten
  • Goede mix van ervaring met jonge gedreven mensen
  • Moderne bedrijven met de nieuwste technieken
  • Jaarrond teelten met onze LED-belichting
  • Veel vrijheid binnen onze open cultuur

Vacatures Kaderfunctie

Werken in de glastuinbouw. In een sector die heel duurzaam bezig is en een gezond product maakt.

 

Kijk snel of we een leuke vacature voor jou hebben.

Vacatures Seizoenswerk

Ben je op zoek naar een leuke baan voor in ons piek-seizoen? 

Kijk dan snel op onze werken-bij website voor seizoenswerk.

Stage bij
Fresh Valley

Wil je een vraagstuk voorleggen, ben je op zoek naar een passende stage of wil je meer weten over de mogelijkheden die wij je kunnen bieden? Neem contact met ons op, dat vinden wij leuk!

Scholieren

Wil jij in het weekend en de vakantieperiodes wat bijverdienen? Hou je van een gezellige omgeving en werk je graag samen met andere leeftijdsgenoten dan is het werken in onze kassen zeker wat voor jou!

Collega aan het woord

“Deze kwekerij is een ware groene oase, waar we met passie en liefde onze planten en personeel laten groeien. Ik ben trots op ons team en de kwaliteit die we produceren.”

Benny Herpers
Bedrijfsleider bij Fresh Valley Bovenstehuis

Veelgestelde vragen

Er zijn geen algemene kwalificaties of ervaringen verplicht. Wij zijn van mening dat als de motivatie goed is je alles kunt leren en wij nemen nieuwe medewerkers graag mee in dit proces. Loop een tijdje mee met een van onze mensen om te kijken of je het wat vind. Maar ervaring is natuurlijk ook altijd welkom, binnen onze samenwerking streven we ernaar om een goede mix te hebben tussen jonge gedrevenheid en ervaring.

Binnen onze samenwerking kunnen we een breed scala van banen aanbieden, tijdelijk maar uiteraard ook voor onbepaalde tijd. Dit is afhankelijk van de functie en locatie maar alles is bespreekbaar. Neem snel contact op met Yvon.

Een typische werkdag kennen wij eigenlijk niet, onze gewassen zijn natuurlijk enorm weersafhankelijk dus de werkzaamheden rondom onze producten daarmee ook. Maar binnen onze bedrijven krijgt iedereen veel vrijheid en verantwoordelijkheid waardoor dagen zelf zijn in te vullen met als doel om eind van de dag de lekkerste producten te kunnen uitleveren aan onze klanten.

Die zijn er zeker. Binnen groep vaste medewerkers is een heel groot deel van jongs af in de tuinbouw werkzaam geweest en ieder op zijn eigen manier doorgegroeid buien en binnen onze organisatie. Ook de grootte van onze bedrijven zorgt ervoor dat er voldoende mogelijkheden zijn in diverse richtingen.

Vacatures in de glastuinbouw zijn veel breder dan alleen oogst- of gewasmedewerker. Onze teeltlocaties zijn allemaal moderne glastuinbouwbedrijven en met onze omvang hebben we naast groene vingers ook diverse andere mooie vacatures. Denk hierbij aan; data-analyse/ICT; teeltmanager; energiesturing; assistent bedrijfsleider; teamleider; en ga zo maar door!

Wil je meer informatie over een vacature? Vraag het Yvon!