Onze groene vacatures

Vacatures

Assistent bedrijfsleider

Als assistent bedrijfsleider fungeer je als spil tussen de bedrijfsleider, de medewerkers en de teeltspecialist. Je hebt een dynamische baan waarbij jij zorgt voor een goed georganiseerde bedrijfslocatie.

Meewerkend teamleid(st)er

Als teamleid(st)er fungeer je als schakel tussen de medewerkers en de bedrijfsleider. Je heb je een dynamische baan waarbij je verantwoordelijk bent voor de aansturing van oogstwerkzaamheden, verschillende gewashandelingen en/of de verpakkingswerkzaamheden.

Teeltspecialist

Als teeltspecialist heb je een dynamische baan waarbij je verantwoordelijk bent voor de beheersing van het klimaat, de watergift, de bemesting en de productie voor een locatie ter grootte van 6 hectare.

Scholieren en stage

Scholieren

Ben je opzoek naar een bijbaantje voor op zaterdagen en in de vakanties? Kom jij ons scholieren team versterken?

Stage

Ben je student (mbo, hbo, wo) en zoek je een boeiende stage of afstudeeropdracht? Fresh Valley heeft mogelijkheden voor studenten van allerlei studierichtingen.

Collega aan het woord

“Deze kwekerij is een ware groene oase, waar we met passie en liefde onze gewassen laten groeien. Ik ben trots op ons team en de kwaliteit die we bieden, elke dag gaan we er samen voor!”

Benny Herpers
Bedrijfsleider bij Fresh Valley Bovenstehuis

Veelgestelde vragen

Er zijn geen algemene kwalificaties of ervaringen verplicht. Wij zijn van mening dat als de motivatie goed is je alles kunt leren en wij nemen nieuwe medewerkers graag mee in dit proces. Loop een tijdje mee met een van onze mensen om te kijken of je het wat vind. Maar ervaring is natuurlijk ook altijd welkom, binnen onze samenwerking streven we ernaar om een goede mix te hebben tussen jonge gedrevenheid en ervaring.

Binnen onze samenwerking kunnen we een breed scala van banen aanbieden, tijdelijk maar uiteraard ook voor onbepaalde tijd. Dit is afhankelijk van de functie en locatie maar alles is bespreekbaar. Neem snel contact op met Yvon.

Een typische werkdag kennen wij eigenlijk niet, onze gewassen zijn natuurlijk enorm weersafhankelijk dus de werkzaamheden rondom onze producten daarmee ook. Maar binnen onze bedrijven krijgt iedereen veel vrijheid en verantwoordelijkheid waardoor dagen zelf zijn in te vullen met als doel om eind van de dag de lekkerste producten te kunnen uitleveren aan onze klanten.

Die zijn er zeker. Binnen groep vaste medewerkers is een heel groot deel van jongs af in de tuinbouw werkzaam geweest en ieder op zijn eigen manier doorgegroeid buien en binnen onze organisatie. Ook de grootte van onze bedrijven zorgt ervoor dat er voldoende mogelijkheden zijn in diverse richtingen.

Vacatures in de glastuinbouw zijn veel breder dan alleen oogst- of gewasmedewerker. Onze teeltlocaties zijn allemaal moderne glastuinbouwbedrijven en met onze omvang hebben we naast groene vingers ook diverse andere mooie vacatures. Denk hierbij aan; data-analyse/ICT; teeltmanager; energiesturing; assistent bedrijfsleider; teamleider; en ga zo maar door!

Wil je meer informatie over een vacature? Vraag het Yvon!